iphone_home

Facebookmarketing
Ga voor het online
Eureka-effect!

Via sociale media kan u zeer snel een groot professioneel netwerk uitbouwen. Facebook is één van de sociale media-kanalen waar ik enorm enthousiast van wordt. U kan door een kleine actie een enorm bereik van uw berichten creëren.

Elke fan geeft via jouw pagina het vertrouwen in jouw product of dienst aan zijn vriendennetwerk. Daarom is het van groot belang dat de juiste informatie wordt geplaatst om nieuwe fans te lokken en huidige fans nieuwtjes te geven!

Bent u benieuwd hoe ik dit zie? Vul het contactformulier in en we werken dit samen uit.

Slechts 1 klik!

Facebook is het ideale ontspanningsmomentje voor velen onder ons, we zijn allemaal wel nieuwsgierig naar wat onze vrienden delen en zo blijven we op de hoogte van de laatste nieuwtjes en roddels.

Uw pagina kan via een campagne tussen het algemene nieuwsoverzicht verschijnen waardoor uw potentiële doelgroep slecht 1 klik verwijderd is van uw pagina of website!

Geen tijd om aanwezig te zijn op Facebook?

Ik neem uw professionele pagina graag uit handen. Ik zorg ervoor dat uw commerciële boodschappen verspreidt worden en u meer fans genereerd. Via mooie grafische ontwerpen lanceer ik speciale promoties of winacties!

Wilt u zelf aan de slag?

Schrijf u in op de nieuwsbrief. Binnenkort komt er zeker en vast een workshop bij jou in de buurt. We zullen samen uw fanpagina aanmaken en ervoor zorgen dat uw bedrijf op een leuke manier in de kijker komt!

Optimaliseren van uw pagina?

Bent u reeds een actieve fanpaginabeheerder maar hebt u het gevoel dat u nog extra know-how kan gebruiken? Mijn algemene informatiesessies zullen vooral tips & tricks bevatten om uw pagina te boosten. Schrijf u in op de nieuwsbrief en ik hou je op de hoogte van de data.

samenwerken?

Een adviesgesprek betaalt u met een kop koffie!
Ik zit vol met creatieve ideeën op uw project te wachten!

CONTACTEER ONS

up-to-date blijven?