bureau_home

Grafisch ontwerp

Om een professioneel imago te creëren, is het grafisch ontwerp één van de belangrijkste zaken waar U rekening mee dient te houden. Uw logo, advertenties en website dienen dezelfde stijl uit te stralen.

Vermits elk project uniek is, starten we met naar u te luisteren. Dan pas komen we met een duidelijk plan voor uw project. We onderzoeken samen met u wat nuttig kan zijn of wat overbodige luxe is. U krijgt van ons een realistisch, concreet en betaalbaar voorstel en tijdschema.

Huisstijl

Een huisstijl stopt niet bij een logo. In een huisstijl wordt de identiteit van een bedrijf zichtbaar gemaakt. Een sterk logo en een goed uitgewerkte huisstijl laten een blijvende indruk na.

Wij denken dan ook actief met u mee. We kijken met u naar wat u wilt uitstralen met uw bedrijf en hoe u zich wenst te profileren. Een nieuwe huisstijl werkt verfrissend. Het is het begin van een nieuwe periode in uw bedrijf.

DTP

Desktop Publishing of DTP, is het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk. Advertenties, brochures, affiches, tijdschriften, verpakkingen of boeken.

Wij maken een creatief geheel en doen dit steeds binnen de afgesproken deadlines. Uiteraard kunnen wij ook bestaande ontwerpen aanpassen die op hun beurt dan kunnen verwerkt worden door de drukkerij.

samenwerken?

Een adviesgesprek betaalt u met een kop koffie!
Ik zit vol met creatieve ideeën op uw project te wachten!

CONTACTEER ONS

up-to-date blijven?